varför man övergår till tobaksfri snus

Vanesnusare upptäcker allt fler anledningar att gå över till att snusa tobaksfri snus eller nikotinpåsar som det med heter.
Dessa anledningar är variationen av alla smaker som regelbundet dyker upp i nya utformningar och prillor med lite starkare styrkor.

Som vanesnusare så är man kanske van att ta en näve snus varje gång för att tillgodose behovet av nikotin där det nu finns alternativ som är så pass starka att en prilla motsvarar upp till 8 vanliga prillor vilket Pablo gör. Om man samtidigt räknar in att man slipper ha något som fyller upp hela läppen för att istället ha något mindre mer bekvämare i munnen är bara en fördel.

Andra fördelar är att man oftast slipper att snusen rinner och att man kan variera sig när det gäller smak på ett helt annat sätt än tidigare när tobak var den dominanta smaken.
Med tid får man även en fräschare mun där missfärgningen av tänderna upphör då nikotinpåsar inte färgar av sig.

Annorlunda smaker som nyrostade kaffebönor med vanilj och hasselnötssirap som Lyft Blonde Roast smakar, kan vara en ögonöppnare där snusning blir en trevlig aktivitet istället för något nödvändigt ont.

Många varierar gärna sina smaker på snus och det är inte ovanligt att man förhåller sig till tre eller fler smaker att variera sig mellan under loppet på en dag.
Man hittar fler favoriter om man varierar sig och köper en ny smak varje gång man ska handla.

Vad sägs om BLCK Blueberry som är en helt ny smak som smakar mogna blåbär från skogen en varm sensommardag. Smaken av blåbär hade man inte kunnat känna av i ett snus med tobak i eftersom tobak har en så pass dominant smak när blåbär har en svagare mer försiktig smak.

Självklart finns det klassiska smaker med mint, bergamott och enbär i det tobaksfria sortimentet