Trappstegsrenovering

Då du vill renovera trappa i Stockholm, Gävle, Göteborg, eller Uppsala, ta då kontakt med oss. Vi på Svenska trappsteg är specialister på trapprenovering. Vi byter ut gamla steg, byter handledare samt målar även trappor. Det jobb vi gör är kvalitativt och vi använder enbart material av högsta kvalitet. Våra trapprenoverare har lång erfarenhet, de är mycket bra på trapprenovering. Du kan ta kontakt med oss, sedan kommer vi på ett kostnadsfritt hembesök, varefter vi ger dig en offert. Offerten binder dig dock inte till någonting. Viktigaste för oss är att du som kund kommer att bli nöjd med resultatet.

Prisvärt att renovera

Då din trappa ser sliten och gammal ut, kan du nämligen enbart byta ut slitna trappsteg eller slipa upp dem på nytt, därefter måla om trappstegen. Priset blir också mycket lägre, än om du skulle byta ut hela trappan. Det är dessutom ett mycket mer miljövänligt sätt att uppdatera din gamla trappa på. Dina nya trappsteg får därtill ett garanti på tre år. Detta är högst troligt den längsta garantitiden inom trapprenovering i Sverige.

Trappmålning

I samband med att du får nya trappsteg, kan du således samtidigt välja att få din trappa inomhus målad. På detta sätt får den en helt ny fräsch känsla och håller mycket längre. Trappmålning kräver ett bra underarbete, för att sedan trappan ska hålla sig fin länge.

Vi utför grundligt alla olika skeden som en trappmålning kräver. Först spacklar vi de skavanker som trappan har. Efter det täcker vi in golvet som finns runt omkring trappan. Sedan slipar vi trappstegen, varefter vi grundmålar dem en gång. Täckmålningen gör vi två gånger efter att grundmålningen torkat. Mellan täckmålningarna vänta vi därmed på att målningen torkar. För att få en genomsnittstrappa målad, tar det ungefär två eller tre dagar. Vi garanterar dock inte ett splitternytt utseende på en gammal trappa, men du kommer dock att vara mycket nöjd med resultatet. Kanske vill du även slipa trappa och även det kan Svenska Trappsteg göra!