Hudvård som intresse

Hudvård är något som har gått från en del av morgon- och kvällsrutinen till att bli något riktigt roligt och lärorikt de senaste åren. Kanske är du en av dem som intresserar dig för hudvård och vad olika ingredienser kan göra för just din hudtyp? Precis som med smink, bakning eller fotografering är skönhet och just hudvård ett växande intresse hos många. Att ta hand om sin hud är viktigt och då är det bra att ha koll på vilka produkter som passar ens egna hudtyp. Vi rekommenderar att göra ett hudtest hos Daystyle.se om du är osäker på vilken hudtyp du har och vilka produkter som skulle kunna passa dig. I det här inlägget kommer vi lyfta fram några hudvårdsprodukter som är populära och som vi vet passar de flesta hudtyper. Häng med!

  • Exuviance Overnight Transformation Complex är en återfuktande nattkräm som stärker din egna huds barriär. Ingredienserna är en sammansättning som skyddar, lugnar och återfuktar under natten. Krämen passar alla hudtyper!
  • dermalogica Special Cleansing Gel är en omåttligt populär rengöring för ansiktet som passar de allra flesta hudtyper, allt från torr till fet hud. Produkten löser försiktigt men effektivt upp både smink och smuts på huden och resultatet blir en ren och återfuktad hud. Men det är viktigt att följa upp med återfuktande kräm efteråt. Special Cleansing Gel är en av dermalogicas storsäljare och har varit det i många år. Det är den ultimata produkten för dig som är nyfiken på märket men inte har testat något tidigare. Rengöringen finns i två olika storlekar!
  • Akademikliniken Cure Recovery Creme är en fantastisk dag- och nattkräm som innehåller allt för att din hud ska kunna återhämta sig från irritationer, torrhet och stress. En perfekt produkt efter kirurgiska ingrepp då den dämpar både klåda och rodnad i huden.